söndag 3 juni 2018

Nytt inför hösten

I höst fortsätter vi med våra härliga konstresor och nu till Filipstad, Hallsberg och Örebro. Den första resan går till Ferlinmuseet i Filipstad fredagen den 14 september. Veronika Eriksson ställer ut abstrakt akryl. Lunch på mysiga Anna Karolinas kök. Den andra konstresan går till Bergööska huset i Hallsberg lördagen den 20 oktober. Vi får se målningar av Carl o Karin Larsson, vernissage av Karin Ward o en modelljärnväg. Vi äter lunch i Kumla, information om lunchställe kommer senare. Höstens sista konstresa går till Galleri Nord i Örebro torsdagen den 15 november med lunch på fina restaurang Svampen.

Skriv in datumen i era kalendrar så ni inte går miste om något. Som vanligt betalar vi entré o lunch själva, reser i egna bilar och delar på bensinkostnad när vi samåker. Anmälan till konstresorna hos Barbro Ulfberg, tfn 073-8038375, mejl ulfbergbarbro@yahoo.se eller Diana Petersson, tfn 072-3224541, mejl doi.peterson@telia.com 

Mer information om höstens resor kommer att finnas på här och på vår nya Facebooksida Norabygdens konstförening.

Medlemskort
Vi har tagit fram ett medlemskort, som ni kan hämta i Noras ramaffär, Prästgatan 6, Nora.

Måla Norabornas tavla under ljusstråket

Under ljusstråket, lördagen den 1 september mellan kl 11 och 15 bjuds alla  Norabor in att måla en tavla tillsammans. Plats: Bryggeriet, Brobacken 5, Nora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.